Overnachten in Dublin

Trinity Capital Hotel

July 15th, 2010 Posted in Hotels

Met een op Art Deco geïnspireerde inrichting is het Trinity Capital Hotel een zeer luxueus drie sterrenhotel.  Midden in het centrum van Dublin tegenover het Trinity College bevindt zich het Trinity Capital Hotel.

Door de ligging van dit hotel is het de ideale plaats voor mensen die van historie, cultuur en ambiance houden. Er bevinden zich enkele topattracties op loopafstand zoals het Kasteel van Dublin, St. Stephen’s Green, het belangrijkste winkelgebied van Dublin Grafton Street.

Overal in het centrum kunt u musea, galerieën en culturele bezienswaardigheden vinden. Deze zijn makkelijker te vinden en bereiken vanaf het Trinity Capital Hotel. Binnen 5 minuten staat u bij Temple Bar, het centrale punt voor het nachtleven. Temple Bar staat vooral bekend door de overvloed aan cafés en restaurants. Ook zit u op handbereik van het IFSC, het hart van het zakencentrum in Dublin, in slechts tien minuten kunt u dit lopend bereiken.

Ook bevindt zich in het Trinity Capital Hotel WIFI, waardoor u vanuit iedere hotelkamer, restaurant en vergadercentrum kunt internetten. Teven biedt het hotel haar gasten een beveiligde parkeerplaats tegen een redelijke prijs.

Hotel informatie Hotel boeken Hotel ligging