Overnachten in Dublin

Castle hotel

May 13th, 2010 Posted in Hotels

Het in Dublin gevestigde Castle Hotel bezit een stijlvol Georgiaans gebouw. Het hotel bevindt zich midden in het centrum van Dublin. Vanuit dit hotel kunt u binnen 2 minuten lopen de O’Connell Street bereiken. Ook bevindt u zich op slechts 10 minuten van Temple Bar, Croke Park en het belangrijkste winkelgebied van Dublin.

De luxueuze en recentelijk vernieuwde kamers van het Castle Hotel bieden haar bezoekers een prachtig en aangenaam verblijf.

In het hotel kunt u genieten van de prachtige elementen uit de Georgiaanse tijd, zoals de kristallen kroonluchters, antieke spiegels, marmeren open haarden. Zelfs het originele pleisterwerk zit nog op de muren.

Tevens organiseert het Castle Hotel iedere vrijdag- en zaterdagavond een avond waarbij men traditionele Ierse livemuziek kan bewonderen. De geschikte mogelijkheid om lekker te genieten aan de gezellige bar in het hotel.

Het Castle Hotel is zeer dicht gevestigd bij de wereldberoemde theaters van The Abbey en Gate, de gemeentelijke kunstgalerij, het schrijversmuseum van de stad en natuurlijk ook het cultureel centrum van James Joyce.

Hotel informatie Hotel boeken