Overnachten in Dublin

Best Western Premier Academy Plaza Hotel

July 15th, 2010 Posted in Hotels

Dit luxueuze hotel is gevestigd bij O’Connell Street. Binnen een paar minuten kunt u lopend het grote winkelgebied, de galerijen, Trinity College, St. Stephens Green en de Temple Bar bereiken.

In het Best Western Premier Academy Plaza hotel beschikt u overal over WIFI. Tevens zijn er drie restaurants waar u heerlijk kunt eten. U kunt bijvoorbeeld Abacus,  het eersteklas Aziatisch restaurant eten. Hier worden diverse Chinese delicatessen geserveerd.

Ook heeft u de mogelijkheid om ’s avonds te genieten aan een prachtige bar. Beide zijn vanaf 17.30 uur geopend. Ook kunt u kiezen om bij Bar en Bistro Sir Harry te eten, dit restaurant is 7 dagen per week de gehele dag open. Voor het ontbijt kunt u naar restaurant Oscars, deze is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend.

Het Hotel is tevens bekroond met de prestigieuze- ‘Premier’-status. Na deze investering van ruim 300.000 euro beschikt het hotel over 285 luxe kamers met een standaard van een viersterrenhotel. Het hotel beschikt over een 24 uurs receptie waardoor u op ieder moment van de dag kan arriveren. Ook beschikt het over een perfecte roomservice en zijn er speciale voorzieningen getroffen voor gasten met een handicap. Verder ontvangt u als gast vast het hotel een kortingsbon voor de nabij gelegen parkeerplaats, die ook beschikbaar is voor bussen.

Hotel informatie Hotel boeken Hotel ligging