Overnachten in Dublin

Goedkope hotels

Op volgende pagina geven wij u een concreet overzicht van enkele goedkope hotels in Dublin. Er werd rekening gehouden met prijs en kwaliteit zodanig om toch nog het beste er uit te halen.

D4 Hotels Ballsbridge Towers

Het Ballsbridge Towers hotel kenmerkt zich daar de centrale ligging in hartje Dublin. Het is voorzien van tal van faciliteiten en extra voorzieningen. Daar en tegen is elke hotelkamer voorzien van satelliet en kan je een hele resem aan kanalen ontvangen. De kamers zijn voorzien van de meest courante nutsvoorzieningen. Een aanrader qua budget en kwaliteit.

Prijs: Vanaf €46,00 – Boek dit hotel – Meer informatie

Blooms Hotel

Het Blooms hotel is omgeven door enkele leuke bezienswaardigheden in Dublin. In de nabije omgeving vindt u Temple Bar, The Book of Kells en het Kasteel van Dublin. Het hotel beschikt over een leuk restaurant waar je tal van Europese gerechten kan bestellen. Elke kamer heeft de meeste voorkomende nutsvoorzieningen zoals televisie, telefoon, haardroger en als dat niet genoeg is nog een uitstekende huishoud serivce.

Prijs: Vanaf €52,00 – Boek dit hotel – Meer informatie

Jurys Inn Christchurch

Het Jurys Inn Christchurch dankt letterlijk zijn naam aan de nabij gelegen Chirst Church. Dit hotel is qua prijs en kwaliteit top. Het biedt de meest voorhanden diensten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. Een extra pluspunt is het meertalig personeel dat dag en nacht ter beschikking staat.Elke kamer is voorzien van televisie, kabel/satelliet, telefoon, haardroger, …

Prijs: Vanaf €64,00 – Dit hotel boeken – Meer informatie